Een Kapsalon

Waar haren verliefd op worden

 

"Het leukste en dankbaarste beroep"

 

Dit zijn de woorden die ik kies voor het uitvoeren van mijn beroep.

Er bestaat geen beter gevoel als een klant die tegen je zegt:

Nou dit is wat ik wilde of wat ziet dit er mooi uit.

Meer kan ik niet wensen dan een tevrede en blijen klant.

Ik zou me graag even willen voorstellen:

 

Mijn naam is Evita Courtens-Evers en ben geboren in 1984.

Van jongs af aan had ik maar een wens, kapster worden. Voor deze wens heb ik ook alles gedaan om het doel te bereiken. In mijn jeugdige jaren waren de poppen mijn eerste klanten. Op 16 jarige leeftijd ben ik begonnen met de opleiding, ik heb toen al extra gekozen voor de BBL opleiding omdat ik de praktijk heel belangrijk vond. Knippen kun je wel leren maar de praktijk is je leermeester. hier kunnen familie leden over meespreken aangezien zij de eerste waren. Ik heb 10 jaar gewerkt in een kapsalon, hier heb ik ook veel van opgestokken. na al die jaren in dienst te zijn geweest wilde ik mijn vleugels iets verder spreiden en heb gekozen voor op me zelf te gaan beginnen.

 

Op 03 maart 2012 heb ik de deur voor jullie open gezet, met als doel: iedereen een geweldige coupe te geven. De coupe die hij of zij altijd al wilde hebben.Sta versteld hoe mooi haar een mens kan veranderen. Ik vind het een dankbaar beroep waar ik mijn creativiteit in kan stekken. het is daarom ook een beroep waar ik met veel liefde en passie aan werk.

 

mijn motto is daarom ook: Als je haar maar goed zit!

 

Iedere klant die hier naar buiten loopt is dan ook je visite kaartje.

Bent u op zoek naar een goede, gemotiveerde kapster die van u haar een plaatje maakt: Dit kan zijn voor u uw gezin , familie, buren, vrienden of kennisen: dan zie ik jullie heel graag komen.